انتقاد قالیباف از وزیر جهاد کشاورزی: چرا مرغ کیلویی ۱۷۰ هزار تومان است؟ بقائی: مبنای همکاری و تعامل ما با آژانس، قانون مصوب مجلس شورای اسلامی است سخنگوی قوه قضائیه: ۱۱۵ محکوم امنیتی تاکنون مشمول عفو معیاری شده‌اند وزیر جهاد کشاورزی: اولویت نخست کشور در تأمین و پرداخت ارز، باید مسئله غذا و نهاده‌های دامی باشد رئیس مجلس: هدف دولت و مجلس توزیع عادلانه کالابرگ الکترونیک به ۷ دهک جامعه است وزیر کشور: صدور «اکو ویزا» در دستور کار قرار گیرد میدری در صحن علنی خبر داد: رضایت ۸۵ درصدی مردم از طرح کالابرگ الکترونیک پزشکیان در اجلاس اکو: همکاری‌های منطقه‌ای و تقویت زیرساخت‌های اکو بیش از هر زمان دیگر لازم است آغاز اجلاس وزرای کشور کشورهای عضو سازمان اکو با حضور رئیس جمهور روسیه و ونزوئلا همکاری‌های استراتژیک خود را گسترش می‌دهند ورود وزیر کشور پاکستان به تهران برای شرکت در اجلاس اکو (۶ آبان ۱۴۰۴) با تصویب مجلس، تفحص از عملکرد دستگاه‌های مجری طرح کشاورزی خوزستان و ایلام به قوه‌قضائیه ارجاع شد وزرای کار و کشاورزی درخصوص نظام دهک‌بندی در صحن علنی امروز به نمایندگان گزارش می‌دهند سخنگوی سازمان ملل: از آغاز برداشت زیتون، شهرک‌نشینان اسرائیلی ۸۵ بار به کرانه باختری حمله کرده‌اند مخالفت رسمی اسرائیل با حضور ترکیه در غزه نیروهای سازمان ملل، پهپاد اسرائیلی را در لبنان ساقط کردند حماس: به اجرای کامل مرحله نخست توافق متعهد هستیم اسرائیل مدعی ترور ۲ عضو حزب‌الله در جنوب لبنان شد (۵ آبان ۱۴۰۴) خاخام ارشد صهیونیست تهدید کرد: ما اسرائیل را ترک خواهیم کرد وزرای صمت و جهادکشاورزی در حوزه انرژی مردود شدند هشدار فاجعه زیست‌محیطی در شهر غزه اعتراض روسیه به «گنبد طلایی» آمریکا در فضا وزیر صهیونیست بازهم به عربستان حمله کرد کشف جسد یک اسیر صهیونیستی دیگر در نوار غزه (۵ آبان ۱۴۰۴) ترامپ انجام ام آر آی را تایید اما از ارائه دلیل خودداری کرد حماس: جدایی غزه از کرانه باختری را نمی‌پذیریم رسانه عبری: پادشاه اردن به طرح ترامپ برای غزه حمله کرد
سرخط خبرها

استفاده از هوش مصنوعی در سامان‌دهی دانش حکمرانی در دستور کار است | تجربیات مدیریتی شهید سلیمانی و رئیسی، قابلیت الگوسازی منطقه‌ای دارند + فیلم

  • کد خبر: ۳۳۴۰۰۴
  • ۳۱ ارديبهشت ۱۴۰۴ - ۱۴:۲۴
استفاده از هوش مصنوعی در سامان‌دهی دانش حکمرانی در دستور کار است | تجربیات مدیریتی شهید سلیمانی و رئیسی، قابلیت الگوسازی منطقه‌ای دارند + فیلم
دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی کشور با تأکید بر لزوم شکل‌گیری ادبیات بومی در حوزه حکمرانی، گفت: برای تبدیل مباحث حکمرانی به کتاب‌های درسی، باید ابتدا به دانش مدونی در این حوزه برسیم.

حجت‌الاسلام‌والمسلمین عبدالحسین خسروپناه در حاشیه اولین کنگره الگوی حکمرانی آیت‌الله سیدابراهیم رئیسی در گفت‌وگو با خبرنگار شهرآرانیوز، با تأکید بر لزوم تولید ادبیات بومی در حوزه حکمرانی، اظهار داشت: طبیعتاً برای اینکه مباحث حکمرانی به کتاب درسی تبدیل شوند، ابتدا باید به یک دانش حکمرانی مدون دست یابیم.

وی افزود: در حال حاضر، ادبیات حوزه حکمرانی در کشور ما هنوز به سطحی نرسیده که بتوان آن را به صورت رسمی تدریس کرد.

دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی کشور افزود: تا جایی که بنده اطلاع دارم، موضوع حکمرانی در ایران حدود شش تا هفت سال است که مطرح شده و پژوهش‌ها و تحقیقات متعددی در این زمینه در حال انجام است.

وی اضافه کرد: خوشبختانه این ادبیات در حال شکل‌گیری است و الگو‌هایی که در دوره ریاست‌جمهوری شهید آیت‌الله سیدابراهیم رئیسی ایجاد شد، می‌تواند در توسعه این ادبیات نقش مهمی ایفا کند.

خسروپناه با اشاره به ظرفیت فناوری‌های نوین در سامان‌دهی و پردازش دانش حکمرانی خاطرنشان کرد: اگر بتوانیم یک سامانه مبتنی بر هوش مصنوعی تولید کنیم که این ادبیات را دریافت و تحلیل کند، بدون تردید بازخورد بسیار مؤثری خواهد داشت.

وی گفت: هدف نهایی این است که این ادبیات به یک دانش منسجم تبدیل شده و در قالب کتاب‌های درسی و منابع رسمی آموزشی ارائه شود.

وی همچنین به اقدامات صورت‌گرفته پس از شهادت سپهبد حاج قاسم سلیمانی اشاره کرد و گفت: پس از شهادت حاج قاسم، کار‌هایی در زمینه تبیین مکتب ایشان و الگوی مدیریتی‌اش انجام شد. امروز بسیاری از آن مباحث به چندین زبان ترجمه شده و در اختیار کشور‌های منطقه قرار گرفته است. این نشان‌دهنده ظرفیت الگوسازی گفتمان مقاومت و مدیریت اسلامی برای مخاطبان بین‌المللی است.

دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی با اشاره به برگزاری کنگره‌های علمی در این حوزه بیان کرد: قرار است مقالات برگزیده این کنگره‌ها در مجلات علمی‌پژوهشی چاپ و همچنین در قالب مجموعه‌مقالات منتشر شوند. گام بعدی، تدوین این محتوا‌ها به‌صورت دانش مدون و تولید کتاب‌های درسی خواهد بود.

وی در پایان تأکید کرد: بنیاد شهید رئیسی برای این مرحله از کار اعلام آمادگی کرده است و امیدواریم با همکاری پژوهشگران و محققان، بتوانیم این ادبیات را به یک منظومه فکری و آموزشی تبدیل کنیم که هم در داخل کشور و هم در سطح منطقه مورد استفاده قرار گیرد.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->